0
-
20
personer
fra
6
meter bredt
fra
3
til
54
meter langt

Bursdagstelt S

For de små og intime bursdagsfeiringene er Bursdagstelt S fra Teltutleier1 det perfekte valget. Med en bredde på 6 meter og mulighet for å strekke seg opp til en imponerende 54 meter i lengden, gir dette teltet deg fleksibiliteten til å skape en koselig atmosfære, ideell for nære venner og familie som samles for å feire en spesiell dag.

Fordeler

Ferdig levert, montering, oppvask inkludert - vi tar hånd om alt så du kan nyte festen!

Hva kundene sier:

Nina, 34 år

"Fantastisk service, fra bestilling til nedrigg! Teltene var av høy kvalitet og alt utstyret var inkludert. Vil absolutt anbefale Teltutleier1 til alle som skal ha fest!"

Ofte stilte spørsmål

Tilbyr dere tilbehør som gulv, belysning og varmeovner for teltene?

Absolutt! Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør for å komplettere teltleien din, inkludert gulv, belysning, vifteovner og mye mer. Snakk med vårt team for å diskutere dine spesifikke behov og få anbefalinger.

Inkluderer leieprisen oppsett og nedtaking av teltet?

Ja, hos Teltutleier1 er oppsett og nedtaking av teltet inkludert i leieprisen. Vårt dedikerte team vil sørge for at teltet settes opp riktig og trygt, og vil også håndtere nedtaking etter arrangementet.

Kan teltene tåle all slags vær?

Våre telt er designet for å tåle de fleste værforhold, inkludert regn og moderat vind. Vi anbefaler imidlertid at du holder øye med ekstremværvarsel, som kraftig vind eller storm, da det kan være nødvendig med ekstra sikring eller i sjeldne tilfeller nedtaking av teltet for sikkerhetens skyld.

Hvor lang tid tar det å sette opp og ta ned teltet?

Oppsett- og nedtakingstiden varierer basert på teltets størrelse og tilbehør. Generelt kan et mindre telt settes opp på 1-2 timer, mens større telt kan kreve flere timer eller  dag. Vårt erfarne team vil sørge for en effektiv og sikker installasjon.

Hvordan velger jeg riktig størrelse på teltet for mitt arrangement?

Når du velger størrelse på teltet, bør du vurdere antall gjester, type arrangement og eventuelt behov for ekstra plass til dans, scene eller lignende. Vårt team hos Teltutleier1 kan bistå med rådgivning basert på dine spesifikke behov for å sikre at du får det perfekte teltet for din anledning.

Tilbyr dere montering og nedrigging av teltene?

Ja, vi tar oss av montering og nedrigging av teltene.

Hvor lang tid på forhånd må jeg bestille?

Vi anbefaler at du bestiller så tidlig som mulig for å sikre tilgjengelighet, men vi gjør alt vi kan for å imøtekomme bestillinger på kort varsel.

Kan dere levere utstyret til et bestemt sted?

Ja, vi leverer til forskjellige steder i regionen vår. Ta kontakt med oss for mer informasjon om levering.

Motta pristilbud

Takk, ditt arrangement er mottatt.
Oisann! Noe gikk galt, forsøk igjen.